Stuiterende Rapunzel

Stuiterende Rapunzel

In Varsseveld zal er nog lang na gestuiterd worden…

Gisteren is Ronald van het wensteam naar Varsseveld gereden om een lief klein meisje haar wens te overhandigen. Aline was nergens van op de hoogte en best verrast door het bezoek. Ronald stelde haar op haar gemak en al giebelend vertelde ze over haar sonde en over Rapunzel waar ze zo’n fan van is.

Al zittend op schoot bij haar vader kreeg Aline op een gegeven moment het grote wenscertificaat van Ronald overhandigd. Onder het toeziend oog van oma’s, opa’s, oom, tante en nichtjes, las Aline het certificaat voor. Ze viel van de ene verbazing in de andere want niet alleen zal ze met haar ouders en grote zus naar de Efteling gaan, ook mag ze de kokĀ vertellen wat ze wel en wat ze niet kanĀ eten, zal ze overnachten in het Efteling hotel en zal ze op speciale wijze opgehaald en gebracht worden.

Haar geluk kon niet op toen ze naast het certificaat en het vooruitzicht om naar de Efteling te mogen gaan, ook nog eens een compleet Rapunzel outfit inclusief schoentjes kreeg om op gepaste wijze bij de Efteling aan te komen op 12 mei a.s.

Aline, alle vrijwilligers van de stichting Femke foundation wensen jou, jouw ouders en jouw grote zus heel veel plezier in de Efteling!