Genieten in de Efteling

Josh

Met een Porsche 991 GT3 5l werd Josh opgehaald en naar de Efteling gebracht om daar met zijn ouders en zusjes twee dagen heerlijk te genieten.

Op 6 mei 2016, werd ik blij verrast door Nellie en Jan van de Femke foundation. Ik werd uitgenodigd om, samen met mijn ouders en zusjes, een weekend in De Efteling door te brengen!

De Femke Foundation had al eerder enorm hun best gedaan en er voor gezorgd dat ik een gesigneerde pet kreeg van Ajax Speler Anwar El Ghazi en dan ook nog worden uitgenodigd voor De Efteling was helemaal te gek.

Als klap op de vuurpijl vertelde Jan mij ook nog dat ik naar De Efteling zou worden gereden in een van de unieke Porsches van Jan, een Porsche 991 GT3 5!. De verrassingen hielden maar niet op.

Jan kwam ons op zaterdag vroeg halen en mijn zusje paste ook nog in de auto, dat was ook erg leuk voor haar. Op weg naar De Efteling hielden wij ons heel netjes aan de  snelheidslimieten……Het geluid dat de Porsche maakte in de tunnel bij Lunetten was fantastisch!! Ik heb zelf ook nog mogen sturen en Jan heeft mij nog een paar wijze levenslessen gegeven, die mij voor altijd bij zullen blijven. Ik kreeg ook nog zijn Korps Mariniers pet als aandenken.

De Efteling was een groot feest. We zijn vele malen in alle attracties geweest. De Vliegende Hollander was wel mijn favoriet. ‘s Avonds werden we in het Efteling hotel getrakteerd op een “Koning te Rijk” diner en kregen we ons eten geserveerd op mooie borden met zilveren dekschalen. Ik heb samen met zijn ouders en zusjes enorm genoten van dit weekend en ik wil iedereen van de Femke foundation, die hier aan mee heeft gewerkt dit weekend mogelijk te maken, enorm bedanken!!

Een lieve groet en nogmaals heel veel dank van,  Josh

Van deze wensen werden wij ook heel erg blij!

Genieten in de Efteling

Met een Porsche 991 GT3 5l werd Josh opgehaald en naar de Efteling gebracht om daar met zijn ouders en zusjes twee dagen heerlijk te genieten.

Ontmoeting met twee Olympiërs

Een wens dat dubbel en dwars uitkwam door een ontmoeting met de twee Olympiërs, Rixt van der Horst en Anky van Grunsven. Crystal’s geluk kon niet op!

Met Katrien in Disneyland Parijs

Al van kleins af aan had Henk één grote wens: naar Disneyland Parijs. Daar is hij met zijn familie drie dagen naar toe gegaan. Met Katrien, Mickey, Goofy en nog veel meer figuren op de foto en zo veel verschillende achtbanen, hebben Henk en zijn familie een geweldig tijd gehad waar ze de rest van hun leven met enthousiasme op terug kijken.