In een skybox NEC aanmoedigen

Martijn

Met een limousine werden Martijn en zijn familie opgehaald voor een overnachting in een kasteeltje met de volgende dag een wedstrijd van NEC bijwonen. Het werd een weekend om nooit meer te vergeten!

Op 16 en 17 april 2016 mocht Martijn met zijn ouders, zussen en vriend van het gezin genieten van een verwenweekend.

Op 16 april werden we rond 11.45 gehaald met een limousine. Om 12 uur zijn we vertrokken naar Hoogeveen, hier hebben we een lunch aangeboden gekregen van de McDonalds. Martijn kreeg een rondleiding en mocht zelf McFlurry’s en Sundae ijs maken. Tevens heeft hij een hamburger gemaakt en koffie ingeschonken.

Rond 14:30 werd de reis hervat naar Tegelen. We werden verwelkomd door Jacqueline en Martijn bij Charteaù Holtmühle van Bilderberg. We werden ontvangen met koffie, thee en donuts in de loge. Tijdens de koffie en thee kreeg Martijn een doos Lego overhandigd. Om 18:30 was het tijd voor een exclusief diner.

Na een goede nacht in een kasteelkamer en een fijn ontbijtbuffet, werden we weer om 11:45 gehaald met de limousine. Om 12:00 vertrokken we naar Nijmegen, hier werden we gebracht naar het Goffert Stadion. In het bestuursrestaurant kregen we een lunch aangeboden. Vervolgens werden we door Joep naar een Skybox gebracht, hier hebben we mogen genieten van de wedstrijd NEC – SC Cambuur.

Martijn en zijn vader werden meegenomen door Joep. Martijn mocht mee met de line-up, hierbij mocht hij met een NEC vlag zwaaien. Tijdens de wedstrijd werden we voorzien van een hapje en een drankje. Na de wedstrijd kwam middenvelder Navarone Foor naar de skybox om Martijn een gesigneerd shirt en een voetbal te overhandigen. Na wat foto’s te hebben gemaakt, was het tijd om weer huiswaarts te gaan.

Al met al hebben we een overweldigend weekend gehad. Ontzettend bedankt hiervoor!

Vriendelijke groet,
Familie Kroon

Van deze wensen werden wij ook heel erg blij!

In een skybox NEC aanmoedigen

Met een limousine werden Martijn en zijn familie opgehaald voor een overnachting in een kasteeltje met de volgende dag een wedstrijd van NEC bijwonen. Het werd een weekend om nooit meer te vergeten!

Fietsen naar school

Iliano zou graag zelfstandig naar school willen fietsen. Door zijn beperking heeft hij daar zelf niet de kracht voor. Dankzij een elektrische fiets kan hij dat nu wel.

Buslading vol wensjongeren

Eva heeft een wens geplaatst om met haar klas vol speciale jongeren een eindexamenreis naar Engeland te maken. De klas had zelf alles al geregeld, maar konden nog wat hulp gebruiken met het aangepast vervoer.