Prinses in een kasteel

Steffie

Geheel verrast werd Steffie met een limousine opgehaald om vervolgens in een prachtige galajurk gestoken te worden. Nadat ze opgemaakt en prachtig gekapt was, bracht een oldtimer haar naar een kasteel waar ze samen met familie en vrienden mocht genieten van een heerlijke koffietafel.

Tegen Steffie was gezegd dat ze samen met een vriendinnetje een dagje naar het strand zou gaan. Steffie keek haar ogen uit toen op de afgesproken tijd bij haar thuis opeens een limousine de oprit kwam oprijden.

Onder protest en geheel overdonderd ging Steffie met strandkleding in de limousine.

Tijdens de rit naar Wolfheeze sprak Steffie haar zorgen uit over haar kleding en wat er allemaal ging gebeuren.

Wat Steffie niet wist, was dat Steffie in Wolfheeze werd verwacht in de winkel van Yvetture aan de Duitsekampweg 11 en dat daar een team klaar stond om Steffie te voorzien van een prachtige galajurk. Ook kapster Indy van kapsalon Indy 4 You uit Ravenstein was aanwezig en zelfs aan een visagist en een coupeuse was gedacht. De winkel was speciaal die dag alleen voor Steffie geopend.

Steffie kon in alle rust een mooie galajurk uitzoeken. Terwijl de jurk op maat werd gemaakt werd Steffie voorzien van een feestelijk galakapsel en prachtig opgemaakt. De vader en moeder van Steffie en broer zaten ondertussen heerlijk in de zon aan de koffie en lekkers. De gastvrijheid van Yvette van Yvetture was overweldigend.

Intussen was Jan Stuivenberg gearriveerd met een oldtimer om Steffie in stijl te vervoeren naar kasteel en park Rosendael, waar haar familie en vrienden haar op zouden wachten. Steffie kwam aanrijden op de oprijlaan van het kasteel onder luid applaus van haar familie en vrienden, dit was een zeer emotioneel moment waarop iedereen wel een traan wegpinkte.

Na afloop van de fotosessie in de kasteeltuin werden Steffie en alle gasten voorzien van een heerlijke en bijzondere koffietafel in het kasteel.

Van deze wensen werden wij ook heel erg blij!

Ontmoeting met een echte ballerina

Ruby-Lynn wilde niets liever dan een ballerina ontmoeten. Tussen twee (buitenlandse) ziekenhuisopnames in heeft Lieke haar verrast en hebben ze samen een prachtshow weggegeven.

Met Katrien in Disneyland Parijs

Al van kleins af aan had Henk één grote wens: naar Disneyland Parijs. Daar is hij met zijn familie drie dagen naar toe gegaan. Met Katrien, Mickey, Goofy en nog veel meer figuren op de foto en zo veel verschillende achtbanen, hebben Henk en zijn familie een geweldig tijd gehad waar ze de rest van hun leven met enthousiasme op terug kijken.

Ontmoeting met twee Olympiërs

Een wens dat dubbel en dwars uitkwam door een ontmoeting met de twee Olympiërs, Rixt van der Horst en Anky van Grunsven. Crystal’s geluk kon niet op!