Nieuwtjes

Wensoplevering Kor

Door Robin van Maasakker | 19 juni 2017

Gisteren, terwijl Nederland een warme deken van temperaturen en zonneschijn over zich heen kreeg, kreeg Kor een prachtige wens overhandigd.

Geweldige prestatie van Tymo

Door Robin van Maasakker | 16 juni 2017

Enkele maanden geleden moest Tymo onder het mes voor een zware experimentele hersenoperatie. Tymo heeft na zijn operatie enorm hard geknokt. Niet alleen voor zijn herstel, maar ook voor zijn eindexamens waar hij perse aan mee wilde doen.

The largest parade of trucks

Door Robin van Maasakker | 18 mei 2017

The Largest parade of trucks 2017 gaat officieel door op 9 september 2017 !!! Locatie: De Vlasakkers te Amersfoort !!!

Busreis voor eindexamenklas

Door Robin van Maasakker | 11 mei 2017

Afgelopen dinsdagavond heeft de eindexamenklas T4-T5 van de Mytylschool De Schalm te Breda een wenscheque overhandigd gekregen van de Femke foundation.

Stuiterende Rapunzel

Door Robin van Maasakker | 30 april 2017

In Varsseveld zal er nog lang na gestuiterd worden… Gisteren is Ronald van het wensteam naar Varsseveld gereden om een lief klein meisje haar wens te overhandigen. Aline was nergens van op de hoogte en best verrast door het bezoek.

The Passion en The ride for you

Door Robin van Maasakker | 14 april 2017

Als je gisteren naar The Passion 2017 hebt gekeken, heb je ongetwijfeld een goed beeld gekregen van het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Wist je dat dit plein niet alleen gisteren belangrijk was voor een prachtig evenement, maar dat het Wilhelminaplein ook op 27 mei a.s. een bijzondere functie zal krijgen?

Wens overhandigd aan Wouter

Door Robin van Maasakker | 26 maart 2017

Wouter is een groot fan van sneeuwpop Olaf van de Disneyfilm Frozen. Er was geen betere manier om de wens van Wouter te overhandigen dan dit door Olaf te laten doen.

Oppepper voor Tymo

Door Robin van Maasakker | 24 maart 2017

Vorige week vrijdag heeft Tymo bezoek gehad van Hanny van het wensteam. Tymo is dol op alles wat met defensie te maken heeft en kreeg een prachtig schaalmodel Apache helikopter met daarbij ook de aankondiging dat hij binnenkort een wens in vervulling mag laten gaan.

Iniabar FM – Femke foundation Minded!

Door Robin van Maasakker | 17 februari 2017

Gisteravond werd nogmaals heel duidelijk waar de letters FM voor staan bij deze bevlogen groep DJ’s die het afgelopen weekend 4 dagen continue draaiden voor dit mooie doel.

Aanmelden voor The ride for you 2017

Door Robin van Maasakker | 15 februari 2017

Zit je in de leeftijd van 12 tot 22 jaar en heb je een onbekende(re) ziekte, en wil je een dag volop genieten in een super dikke sportwagen? Meld je dan nu aan voor de 4e editie van THE RIDE FOR YOU! Aanmelden is gratis.