The largest parade of trucks

Op 9 september 2017 zijn er een heleboel trucks gaan rijden op De Vlasakkers te Amersfoort om het record langste parade met vrachtwagens te overtreffen. Het record is ook daadwerkelijk verbroken met 193 trucks.

Hier onder een bericht van de bestuursleden:

EEN NIEUW RECORD !!

Namens het bestuur van de Femke foundation kan ik bekendmaken dat, na alle tellingen en hertellingen, het officiële aantal geregistreerde deelnemers is uitgekomen op 193 trucks!
Dit aantal wordt geregistreerd bij Record Challenge, het officiële Nederlandse registratie orgaan voor Nederlandse records.

Dank aan alle vrijwilligers, deelnemers, Defensie, TLN, Truckers voor Goede Doelen, Truckfabrikanten (of importeurs), sponsoren (financieel en materieel), donateurs, artiesten, kortom aan iedereen !! Ik durf het niet aan om ook maar iemand speciaal te vernoemen omdat ik dan zeker weet dat ik ook weer iemand zal vergeten….

Met z’n allen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt, die heel veel aandacht heeft opgeleverd voor de Femke foundation. Samen hebben we wind en regen getrotseerd om een mooi evenement op te zetten. Het feit dat de zon ging schijnen toen het startsignaal voor de recordpoging werd gegeven zegt wat mij betreft genoeg! Tevens hebben we er een groot aantal ambassadeurs bij, die over alle wegen van Europa onze doelgroep laten zien.

Dank jullie allemaal voor een geweldige dag, ik hoop dat we over een paar jaar samen weer een nog mooier evenement kunnen organiseren!

Namens alle bestuursleden,
Marius van der Valk